amenajari interioare bucuresti

Zugraveli interioare

Serviciile de zugraveli spatii interioare inseamna tot procesul de transformare a unor pereti, tavane, stalpi, coloane intr-un spatiu cu un design nou.
Utilizam vopsea biodegradabila importata, materiale auxiliare de cea mai buna calitate, ne bazam pe o echipa de oameni seriosi, activi si responsabili acordand atentie maxima detaliilor solicitate de clienti.

  • 1. Discutii preliminarii cu clientul

    In aceasta etapa ne propunem sa adunam toate informatiile si sugestiile necesare amenajarii pentru a putea intocmi cea mai buna oferta de pret si pentru a contura intr-un cadru perfect legal toate detaliile serviciilor.
  • 2. Achizitionare materiale

    Achizitionarea materialelor este un serviciu pe care il punem la dispozitia clientului tocmai pentru a-l scuti de stresul si drumurile interminabile catre magazinele de specialitate. Antemasuratoarea realizata in cadrul proiectului ne va ajuta sa calculam un necesar de materiale exact.
  • 3. Executia reparatiilor, zugravelilor - decoratiunilor

    Stim cat de important este pentru fiecare aspectul si siguranta locului in care isi desfasoara activitatea. Confortul este unul dintre elementele care isi aduc contributia fie la linistea si mult asteptata relaxare de acasa, fie la productivitate maxima la locul de munca, buna colaborare si, in cele din urma, success la nivelul intregii organizatii.

Echipa ORDENA va pune la dispozitie o gama variata de servicii de amenajari, zugraveli interioare la cele mai avantajoase preturi.


Zugraveli
Zugraveli
Zugraveli


Zugraveli
Din proiectele recente
Zugraveli
Din proiectele recente
Zugraveli
Din proiectele recente
Amenajari interioare
Din proiectele recente